Version: 2018-06-13

Användar­villkor

Personuppgifter

Dina användaruppgifter kommer sparas i en databas. Som användare accepterar jag detta, och lovar att den information jag ger till PelletsLarm är korrekt. Om mina uppgifter ändras kommer jag inom skälig tid meddela PelletsLarm om detta.

Vi använder den information som sparas om dig för att tillhandahålla den bästa möjliga tjänsten till dig som kund. Informationen innefattar den information som du själv tillhandahåller samt insamlad information genom ditt användande.

Om du har några frågor om personuppgifter och vår policy är du välkommen att kontakta oss på info@pelletslarm.se.

Kakor / Cookies

Vi använder oss av kakor (cookies).

Köp av varor och tjänster

Dessa villkor gäller för dig som konsument som beställer eller köper varor och/eller tjänster på denna webbplats. Det är Ammoneo AB (org.nr 559138-4119) som är säljare.

All försäljning sker i enlighet med lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

All försäljning sker enbart till fysiska personer. Säljaren accepterar inte någon försäljning till näringsidkare eller annan juridisk person.

I köpet av en vara ingår ett (1) års prenummeration på webbtjänsten. I slutet av denna period kommer en faktura automatiskt skickas ut för förnyelse av tjänsten. Om köparen väljer att inte betala fakturan kommer prenummerationen avslutas och tjänsten automatiskt sägas upp.

Ångerrätt

Du har som köpare rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag då beställning av varan görs. Det är du som köpare som ansvarar för retur och frakt av varan. Vi rekommenderar att larmenheten returneras med rekommenderad frakt. Kontakta oss för returuppgifter.